Skip to main content

Uslovi korišćenja

Pravo kupovine imaju osobe starije od 18 godina. Naručivanje se vrši izborom artikala, veličine, ponuđenih boja i količine. Prilikom izbora svakog novog artikla program će vam na odgovarajući način omogućiti uvid u trenutni saldo. Odabrane proizvode uvek možete pogledati, dodavati i uklanjati iz svoje korpe.

Po završetku izbora artikala dužni ste da precizno i korektno popunite formular sa svojim podacima. Da bismo sprečili eventualne zloupotrebe, svaka Vaša narudžbina biće proverena pozivom na telefonom koji ste ponudili u pomenutom formularu. U slučaju da telefonski broj koji ste upisali ne postoji ili vas zbrog drugih razloga ne uspemo kontaktirati na ponudjeni broj, ne snosimo odgovornost.

Program on-line prodaje je automatizovan, tako da ne postoji mogućnost da dobijemo drugačiju narudžbinu od one koju ste Vi zahtevali. No, da bismo bili sigurni da je na naš e-mail stigla Vaša originalna narudžbina i vi dobijate automatsku poruku sa sadržinom vaše narudžbine. Ukoliko pri prispeću pošiljke ustanovite nedostatak ili grešku na proizvodu, taj proizvod možete zameniti za novi.

Ako kupac želi da promeni artikal za isti artikal druge veličine, troškove ponovne dostave snosi kupac. Ukoliko želite da poništite Vašu narudžbinu, neophodno je da se javite našoj službi prodaje i usmeno dostavite Vaše podatke kao i kod-broj narudžbine koji ćete dobiti u pomenutom mail-u.

Naručene artikle šaljemo poštom u roku od 5 dana od dana prispeća arudžbine. Za pogrešne narudžbine ili greške prouzrokovane nepravilnom upotrebom ovog programa, ne snosimo odgovornost.